За връзка с нас: 0884919237

Ярки LED лампи на батерии 2 бр.

Продуктов код:
D193
Наличност:
В наличност
Производител:
E Trade Systems LTD
16.99лв. 32.85лв.
ДОБАВИ ПРОДУКТ С ОТСТЪПКА:

поръчка с един клик

Може да поръчате и на телефон 0884919237

32.85лв. 16.99лв.
Купи

Описание



Размери:
Широчина 7.5 см 
дълго 11.5 см
Работи с батерий ААА
Ярки LED лампи на батерии 2 бр.

Искате да разнообразите интериора си с някой малък, красив и стилен детайл в осветлението? Омръзнало ви е от безвкусни и огромни непрактични нощни лампи и полилеи и търсите нещо свежо, оригинално и компактно? Значи сте на правилното място! Предлагаме ви да се сдобиете с един уникален комплект LED лампи! Комплеква включва два броя лампи, които може да поставите където прецените-в банята, хола, спалнята, дневната или детската стая. А защо не и коридора?

Те са толкова стилни и ярки, че веднага ще освежат цялосния вид на вашето жилище а вие ще се радвате на чудесна светлина, която не дразни очите. Продуктът е изключително подходящ както за лична покупка, така и за подарък на приятел или роднина. Лампите работят с батерии и са лесно преносими, може да ги носите където пожелаете без проблем, дори на палатковия си лагер. Тяхната светлина е същевременно силна и ярка, но и мека и приятна, като не дразни окото по никакъв начин!

Перфектния осветителен аксесоар е тук за вас, само сега на страхотна цена!

Характеристика на продукта:

Подходящ за всяко едно помещение

Работи с батерии и се транспортира лесно

Притежава същевременно ярка и мека светлина

led лампа, led осветление за дома, лед лампа, лед лампи, лед осветление, лед осветление за дома, лед осветление цени, ярка led лампа, Ярки LED лампи на батерии 2 бр