За връзка с нас: 0884919237

WI-FI широкоъгълна MINI камера

Продуктов код:
70184
Наличност:
В наличност
Производител:
69.90лв. 0.00лв.
ДОБАВИ ПРОДУКТ С ОТСТЪПКА:

поръчка с един клик

Може да поръчате и на телефон 0884919237

0.00лв. 69.90лв.
Купи

Описание

WI-FI широкоъгълна MINI камера 1080P

 

Спецификации:

[MOTION DETECTION AND NIGHT VISION]:  След като засече движение, камерата ще изпрати Push Notification на вашия телефон. Можете да влезете в приложението, за да видите какво се случва в реално време и никога да не се притеснявате, че ще пропуснете нещо важно. Устройството се отличава с иновативен скрит дизайн.

[MINI CAMRA]: Eдна от най-малките камери  работи на 2.4GHz WiFi, което я прави перфектна, за да следите това от което имате нужда.  Можете да поставите тази камера в ъгъла на дома, офиса, магазина, колата, или дори да я закачите на раницата си.

[ ВИДЕО и 150 ° ъгъл на заснемане]: Тази камера използва усъвършенстван сензор за изображение, който ще заснеме видео при 25 кадъра в секунда с широко спектърно цветово възпроизвеждане. Видеото на живо може да се гледа чрез iOS / Android смартфон и дори таблет.

Тази мини-камера има широкоъгълен обектив от профи клас, който  дава голям обсег за наблюдение, за да следите това от което имате нужда. Идеалена за къща, офис ,бебешка камера, домашна камера и тн.

 

[Long Battery Life]: Тази камера се предлага с вградена  висококачествена литиева акумулаторна батерия. Поддържа запис на микро SD Class10 (не е включена в комплекта).

 

Комплекта включва:

 

1бр. камера (с вграден магнит за поставяне върху метални повърхности)

1бр. упътване за инсталация

1бр. кабел за зареждане

1бр. чупещ кабел - накрайник тип стойка

1бр. чупеща стойка (с възможност за залепване)

WI-FI широкоъгълна MINI камера