За връзка с нас: 0884919237

Соларна LED лампа тип Пламък

Продуктов код:
D179
Наличност:
В наличност
Производител:
E Trade Systems LTD
29.29лв. 67.30лв.
ДОБАВИ ПРОДУКТ С ОТСТЪПКА:

поръчка с един клик

Може да поръчате и на телефон 0884919237

67.30лв. 29.29лв.
Купи

Описание

Соларна LED лампа тип Пламък

Омръзнало ви е от еднотипното и скучно външно осветление? Искате истинска промяна и доза приказна и мистериозна обстановка? Значи сте на правилното място! Предлагаме на вашето внимание един невероятен продукт, към който няма как да останете безразлични- соларната LED лампа тип пламък! С невероятната си и автентична визия, тази лапта ще ви накара мислено да се пренесете в едно друго измерение, което наподобява сцена от филма „Хрониките на Нарния“.

Бъдете дръзки, оригинални и различни и си направете този страхотен подарък. Лампата е успешна и ефектна имитация на уличен, старинен фенер и ще изглежда чудесно във вашия двор или градина през всеки един сезон от годината. Работи икономично и практично и може да бъде пренасяне лесно от едно място на друго. Направете приказките от вашите мечти реалност само за секунди!

Характеристика на продукта:

Издържа до 8 часа без прекъсване

Лесно се пренася и инсталира

Създава уникална и невероятна атмосфера

Подходящ за всеки сезон

Подходящ за оригинален подарък

Имитира истински пламъци

Чудесно допълнение за вашият двор или градина

Комплекта включва: 1 бр. Соларна LED лампа тип пламък

Градинска соларна лампа, градински соларни лампи, градинско осветление, Соларна LED лампа тип Пламък, соларна лампа за градина, соларни градински лампи, соларни лампи за градина, соларни лампи за двор, соларни фенери за гр, соларно осветление за градината