За връзка с нас: 0884919237

Силиконова форма за варене на яйца

Продуктов код:
D167
Наличност:
В наличност
Производител:
E Trade Systems LTD
3.13лв. 7.58лв.
ДОБАВИ ПРОДУКТ С ОТСТЪПКА:

поръчка с един клик

Може да поръчате и на телефон 0884919237

7.58лв. 3.13лв.
Купи

Описание

Силиконова форма за варене на яйца

Искате да се превърнете в истински кулинарски експерти без усилия и да приготвяте варените яйца по интересен, надежден и запомнящ за начин? Значи силиконовата форма за варено яйце е идеалното попадение за вас! С нейна помощ, вие ще може да варите яйцата бързо, лесно и забавно, като няма да се налага да остранявате после досадните черупки!

Единственото, която трябва да направете, е да счупите яйцата и да ги сложите внимателно в силиконовите форми. Освен,че ще се сварят по-качествено и бързо, бихте могли да ескепериментирате с безброй храни и подправки (сирене, бекон, кашкавал, риган, чубрица и много други) и да измислите невероятни и оригинални кулинарски яйчени изкушения, към които близките ви и приятелите ви няма да останат безразлични. С помощта на този иновативен кухненски продукт, вие ще направите от всяко варено яйце истински и вкусен шедьовар.

Преварените яйца с пукнати черупки са в миналото! Направете готвенето забавно като детска игра още сега и поръчайте без колабания силиконовата форма!

Характеристика на продукта

Незалепващ силикон

Устойчивост при високи температури

Подходящ за всякакви яйчени смеси

Лесен за измиване

Удобен и практичен за ползване

Подходящ за съдомиялна машина

Комплекта включва: 1 бр. Силиконова форма за варено яйце

Силиконова форма за варене на яйца, силиконови форми за яйца, форма за яйца