За връзка с нас: 0884919237

СИЛИКОНОВА ЦЕДКА ЗА СИФОН

Продуктов код:
ALI21
Наличност:
В наличност
Производител:
17.99лв. 24.99лв.
ДОБАВИ ПРОДУКТ С ОТСТЪПКА:

поръчка с един клик

Може да поръчате и на телефон 0884919237

24.99лв. 17.99лв.
Купи

Описание


Много е неприятно когато подовия сифон в банята или сифона на мивката се запушват от различни боклуци, хранителни отпадъци или косми. Има много различни видове допълнителни филтри за сифони, които се поставят отгоре. Този филтър също се поставя върху сифона, той е универсален - може да се използва за подов сифон в банята или за сифони на всякакъв вид мивки. Предимствата на този модел филтър са няколко:

  1. Голям диаметър и съответно площ на филтъра. Диаметъра му е 13 см и поради тази причина филтъра може да събере върху себе си много повече боклуци по сравнение с малките филтърчета, които са с диаметър колкото самия сифон.
  2. Изработен от мек силикон. Плътно прилепва към повърхността на пода или мивката. Лесен за повдигане и почистване - просто го сгъвате и отнасяте към мястото където ще го чистите.
  3. Уникален релеф. Повърхността на филтъра не е еднородна - по външния му край има високи силиконови пъпчици, които стават все по ниски към центъра на филтъра. Средната му част е леко издигната. Филтъра има разнообразни по размер и форма отвори. Всичко това спомага за по лесното хващане на боклука или космите, с възможно най-малко влияние на оттичането на водата в канала.
  4. Универсален. Подходящ за различни видове и размери сифони.

Описание на Силиконов филтър за сифон срещу косми и хранителни отпадъци:

  • Материал: силикон
  • Диаметър: 14 см.
  • Цвят: артикула се предлага в различни цветове като подбора е на случаен принцип. Ако желаете конкретен цвят моля да ни оставите съобщение в полето за допълнителен коментар при финализиране на вашата поръчка.
СИЛИКОНОВА ЦЕДКА ЗА СИФОН