За връзка с нас: 0884919237

Поставка-органайзер за монитор

Продуктов код:
D150-BF-689
Наличност:
В наличност
Производител:
E Trade Systems LTD
23.39лв.
ДОБАВИ ПРОДУКТ С ОТСТЪПКА:

поръчка с един клик

Може да поръчате и на телефон 0884919237

23.39лв.
Купи

Описание

Поставка-органайзер за монитор

Време е да хвърлим един поглед върху бюрото ви. Дали става въпрос за бюрото в офиса или у дома то е меко казано пълна каша. Знаем, че хаоса стимулира креативното във вас, но със сигурност бихте се съгласили, че по- скоро губите време в търсене на нужното, отколкото да създадете нещо велико. С цел да спестите времето си, което е изключително ценно е крайно време да сложите ред в хаоса, който е превзел вашето бюро. А как да го постигнете?

Отговорът е пред очите ви. С помощта на тази поставка- органайзер бюрото ви ще добие коренно различен вид. Органайзерът е изработен от дърво, покрит със стилно мебелно фолио, което ще подхожда на всеки тип бюро. Наличие от много цветове, което няма да разочарова никого. От двете си страни разполага с отделение за съхранение на моливи, химикали и други пособия. От долната страна са разположени две отделения за съхранение на всички останали предмети. Под самата поставка- органайзер практично има пространство, в което може да съхранявате своята клавиатура.

Резултат: Бюрото ви е подредено и всичко е на мястото си, както и трябва да бъде. Възползвайте се сега от това страхотно предложение.

Характеристики:

·         Поставка- органайзер за бюро

·         Материал – дърво

·         Цвят – черен, бял, червен или розов

·         С пет отделения + място за монитор

Поставка за монитор, Поставка-органайзер за монитор, стойка за монитор