За връзка с нас: 0884919237

Овална четка за грим Pro Oval

Продуктов код:
B132
Наличност:
В наличност
Производител:
E Trade Systems LTD
4.92лв. 12.08лв.
ДОБАВИ ПРОДУКТ С ОТСТЪПКА:

поръчка с един клик

Може да поръчате и на телефон 0884919237

12.08лв. 4.92лв.
Купи

Описание


Овална четка за грим Pro Oval


Малко са хората, които са късметлии да имат безупречна кожа, почти всеки от нас има някакви не съвършенства: пъпки, зачервявания, лунички, пигментни петна, които трябва да се прикрият по някакъв начин, за да имаме и ние такава кожа.

Това става най - често с употребата на фондьотен.Но за да постигнем наистина красива и съвършена кожа, той трябва да е прелят добре - да не стои на петна и ивици и също така да стои естествено. създадени са много продукти за тази цел, но ние от онлайн магазин имаме такъв,с който ще постигнете перфектното нанасяне на фондьотена и това е овалната четка за грим Pro Oval.


Тя е изработена от висококочествен и мек косъм.с вдлъбнат дизайн е, който е идеален за нанасяне на течен фондьотен. Тя ще Ви осигури безупречно и равномерно нанасяне на продукта и така с нея много лесно и ефикасно ще имате идеалната кожа, за която винаги сте си мечтали!

    

Вземете овална четка за грим Pro Oval от онлайн магазин и се радвайте на красив и дълготраен грим, а от там и на една съвършена кожа!

ХАРАКТЕРИСТИКИ:


Основен цвят: черен

Дължина с дръжката: 15см.

Дължина на косъма: 3.5см.

Широчина на косъма: 2см.

Тегло: 16 грама.

B132, Oval, Pro, грим, за, Овална, четка