За връзка с нас: 0884919237

Немска Безчеткова Резачка - ИЗПОЛЗВАНА

Продуктов код:
vtat1
Наличност:
В наличност
Производител:
24.90лв. 60.00лв.
ДОБАВИ ПРОДУКТ С ОТСТЪПКА:
Батерии 2 бр (+ 14.00лв. 14.90лв.)

поръчка с един клик

Може да поръчате и на телефон 0884919237

60.00лв. 24.90лв.
Купи

Описание

Немска 21V Мини акумулаторна безчеткова резачка ИЗПОЛЗВАНА


ВИСОКА ЕФЕКТИВНОСТ – Електрическият верижен трион ,можете да отрежете за около 10 секунди дървена греда с диаметър 15 cm. в зависимост от действителния размер и твърдост на дървесината. Този електрически трион е много подходящ за рязане на дърво, подрязване на клони на дървета, градинарство.

ИЗПОЛЗВАНЕ С ЕДНА РЪКА – Тази мини моторна резачка е с тегло само около 750грама и дължина 33 см. Всеки може лесно да го използва, не е уморително за дълго работно време.

ЛЕСЕН МОНТАЖ – Целият верижен трион е инсталиран, трябва само да използвате гаечния ключ, за да завъртите винта и да регулирате веригата, и накрая да затегнете винта. Не е необходимо да инсталирате веригата отделно.

СИГУРЕН – Интегрираната направляваща плоча може бързо да разсейва топлината, защита от претоварване и е много устойчива на падане и износване. Страхотно за вашите различни нужди.

РЕГУЛИРАНЕ НА СКОРОСТА – Двигателят може да осигури бързо и ефективно усилие за рязане. Бързо и бавно регулиране на скоростта, ниска консумация на енергия.

Комплекта съдържа:
  • – Мини акумулаторна безчеткова резачка VIOLEWORKS: 1 бр

Немска Безчеткова Резачка - ИЗПОЛЗВАНА