За връзка с нас: 0884919237

Мултифункционална закачалка

Продуктов код:
D122
Наличност:
В наличност
Производител:
E Trade Systems LTD
4.75лв. 11.52лв.
ДОБАВИ ПРОДУКТ С ОТСТЪПКА:

поръчка с един клик

Може да поръчате и на телефон 0884919237

11.52лв. 4.75лв.
Купи

Описание

Мултифункционална закачалка

Писна ли ви от претрупания гардероб и разхвърлените на всички посоки дрехи? Ние сме на път да ви предложим практично решение, а за вас остава само да се възползвате от него.

Смятате, че намирането на достатъчно място в гардероба е мисия невъзможна? С нашата мултифункционална закачалка ще решите този проблем веднъж завинаги. Сложете край на препълнените дрешници и намачканите дрехи. Мултифункционалната закачалка е с практични размери и разположение кукички за закачане, които са така разположение, че пазят място. Мултифункционалната закачалка може да поеме цели 10 дрехи, а заема място колкото една обикновена закачалка. Достатъчно здрава, за да задържи 5 палта, ризи и каквото друго пожелаете.

С помощта на мултифункционалната закачалка запазвате пространството в гардероба и организирате лесно всички изгладени дрехи безупречно гладки, чисти и подредени. С мултифункционалната закачалка можете да организирате всичките си чанти и колани. Чудесно решение за гардероби с ограничено пространство или просто, за да сте по-организирани.

Характеристики на продукта:

• Материал – пластмаса

• Цвят – син, розов или зелен

• Спестява място в тесни гардероби и дрешници

• Притежава здравина, която може да поеме тежестта на всичките ви дрехи

закачалка, закачалка цена, Мултифункционална закачалка