За връзка с нас: 0884919237

Машинка за сарми

Продуктов код:
A133
Наличност:
В наличност
Производител:
E Trade Systems LTD
8.40лв. 14.05лв.
ДОБАВИ ПРОДУКТ С ОТСТЪПКА:

поръчка с един клик

Може да поръчате и на телефон 0884919237

14.05лв. 8.40лв.
Купи

Описание

Машинка за сарми    Навиването на сарми никога не е било толкова лесно с Машинка за сарми .


Ако и Вие като нас обичате сарми, но като се сетите за целия процес, през който трябва да преминете, докато се сдобиете с ароматните и вкусни сарми, изобщо не Ви се захваща да ги правите.Ние от онлайн магазин решихме да Ви спестим тези усилия за това тук Ви представяме машинка за сарми .С нея бързо и лесно ще имате така желаните сaрмички. Тя може да се използва за направата им както със зелеви листа, така ис лозови.


НАЧИН НА ИЗПОЛЗВАНЕ: (УПЪТВАНЕ)

Всичко, което трябва да направите е да поставите листото, отгоре да сложите каймата и да издърпате синия накрайник от едната страна към другата - той автоматично ще навие сaрмата и тя ще падне най - отдолу в отделението, което е предназначено за това.ИДЕИ:

Машинка за сарми е един много практичен уред за всяка домакиня, защото с машинката за навиване на сарми ще направите и малки баклавички, банички със сирене, тиква, ябълка или локум и др.


С него определено ще шашнете всички с кулинарните си умения, а тайната как са постигнати ще знаем само ние и Вие, разбира се. ;)

Плюсове на Машинка засарми:

1. Лесно и много бързо навиване на перфектни сарми!

2. Опции за три степенно регулиране на дебелина.

  С тази машинка за навиване на сарми ще спестявате много време и усилия, освен това тя изработва най-добрите оформени малкисармички! Ние от екипът на Ви предлагаме тази уникална Машинка засарми на цена по-ниска от всеки един друг магазин!


Характеристики:
Дължина -  35 см
Широчина 8,5 см

A133, за, Машинка, Машинка за сарми, сарми