За връзка с нас: 0884919237

Масажираща възглавница Шиацу

Продуктов код:
massage001
Наличност:
В наличност
Производител:
Stav
29.90лв. 59.90лв.
ДОБАВИ ПРОДУКТ С ОТСТЪПКА:

поръчка с един клик

Може да поръчате и на телефон 0884919237

59.90лв. 29.90лв.
Купи

Описание

 

Омръзна ли ви да търпите болките във врата, гърба и общо казано по цялото тяло? Има доста приятно решение на този привидно неразрешим дискомфорт.

Представяме ви удобната шиацу възглавница, с чиято помощ ще забравите всяка болка и ще се насладите на несравним комфорт. Заседналият начин на живот, продължителното седене на бюро или дългите пътувания с автомобил болезнено сковават мускулите и сухожилията във врата и гърба. Напълно безвреден, значително полезен и безотказен метод да се отървете от болежките и дискомфорта е чрез шиацу масаж.

 

КАК ФУНКЦИОНИРА?

Трябва да поставите специалния колан на облегалката на седалката на колата или на стола си, след което да го включите. Ще усетите мигновено облекчение в раменете, врата, гърба или краката. 

  • При натискане на бутона веднъж – стандартно стартиране на горещо компресиране + масажиране 60 секунди автоматично трансформиране на ротацията напред.
  • При повторно натискане - стандартно стартиране на горещо компресиране + масажиране назад автоматично трансформиране на ротацията напред.
  • При натискане на бутона три пъти - спиране на горещо компресиране. Нормално масажиране.
  • При натискане на бутона четири пъти - масажора спира да работи.

ДИЗАЙН

Моделът е изработен от висококачествена кожа, за да осигури дискретно и приятно докосване с вашата. Елегантната визия предразполага употребата му навсякъде. 

 

ЛЕСЕН ЗА УПРАВЛЕНИЕ

Възглавницата е в комплект с адаптер за захранване на 12V и 220V, за да използвате джаджата винаги, когато имате нужда да облекчите болките от прекалено заседяване или голямо натоварване.

 

възглавница масажор, масаж, масажираща възглавница, масажор, масажор за врат, Удобен шиацу масажор, шиацу