За връзка с нас: 0884919237

Масажираща седалка за кола и офис стол

Продуктов код:
B88
Наличност:
В наличност
Производител:
E Trade Systems LTD
74.09лв. 156.04лв.
ДОБАВИ ПРОДУКТ С ОТСТЪПКА:

поръчка с един клик

Може да поръчате и на телефон 0884919237

156.04лв. 74.09лв.
Купи

Описание


Масажираща седалка за кола и офис стол 12/220V


Масажираща седалка за кола и офис стол - Представяме Ви един прекрасен масажор за седалка на кола и офис стол, която е подходяща за употреба както в контакт 220 V, така и в запалката на кола на 12 V. Тя е подходяща за автомобил, а също така и за стол. С нея можете да се насладите на релаксиращ масаж, където и да се намирате, докато шофирате, на работното място или вкъщи. За да се чувствате комфортно при нейното използване, тя е направена от пяна и полиестер.

Тя е универслана и пасва на всички автомобилни седалки, дори и на тези със странични въздушни възглавници.


Нейната мощност е 40W. Тя е с предпазител 5А. Максималната температура, която поддържа е 50⁰с. За да извършва масаж е с вграден електромотор. Тази седалка има и дистанционно управление. 

Когато работното ви място е пред компютър или шофирате  без много физическо натоварване, то проблемите излизат бързо на яве. Липсата на движение обездвижва мускулите на тялото и води до трайни дългосрочни проблеми, които на пръв поглед не са видими.

Притежавайки този масажор за офис стол и седалка за кола който обхваша по голямата част от тялото Ви, определено ще раздвижите кръвта в тялото ви. Искаме или не, такива са времената, че движението вече е лукс който не винаги имаме време да си го позволим или пък просто ни домързява макар и да не си го признаваме :) .


Твоят нов масажор за седалка на кола или офис стол на добра цена и безкрай ползи. 


В комплекта са включени адаптер за контакт и 12V зарядно за кола​.

B88, за, и, Кола, Масажираща, офис, седалка, стол