За връзка с нас: 0884919237

Малка USB прахосмукачка за клавиатура

Продуктов код:
A153
Наличност:
В наличност
Производител:
E Trade Systems LTD
4.50лв. 10.92лв.
ДОБАВИ ПРОДУКТ С ОТСТЪПКА:

поръчка с един клик

Може да поръчате и на телефон 0884919237

10.92лв. 4.50лв.
Купи

Описание

Малка USB прахосмукачка за клавиатура

Малка USB прахосмукачка Прах по клавиатрурата, засичащи копчета?

почти всеки се е сбъсквал с този досаден проблем!

Натрупването на прах по клавиатурата, освен че не е приятно и пречи на работата и забалвенията ни, прахът влиза между копчетата и е доста трудно да се изчисти оттам. Много често в опитите ни да го почистим натискаме разни копчета на клавиатурата и последствията понякога може да са фатални, защото компютърът започва да изпълнява командите и изведнъж може цялата информация в него да се обърка, изчезне и т.н.

А понякога се стига и до там, че е нужно да разглобим цялата клавиатурата, за да се почисти добре.

Тук Ви представяме едно лесно решение относно това - малка USB прахосмукачка, която ще премахне всички замърсявания по Вашата клавиатура за секунди - лесно и безопасно. Тази прахосмукачка за клавиатура е с кабел с usb изход, който може да пъхнете в някой свободен usb порт на Вашия компютър.Освен че, изсмуква праха, тя има и малка четчица, която допълнително спомага за отстраняването на замърсяванията. Прахосмукачката за клавиатура поддържа USB 1.1 и USB 2.0 портове. Usb прахосмукачката е с две степени на работа:

едната е нормална - 18 000 оборота в минута и

турбо - 24 000 оборота в минута.

Прахосмукачката за клавиатура се включва и изключва посредством специален бутон. Тази usb прахосмукачка е снабдена и с LED лампа. Прахосмукачката за клавиатура се разглобява на три части: предна с накрайник, средна - резервоар, и задна с мотор, Тази usb прахосмукачката има и малък филтър, който се почиства. С нейните компактни размери и професионален дизайн е удобна за съхранение и работа. Вземете сега прахосмукачката за клавиатура от нашия онлайн магазин и поддържайте клавиатурата си в перфектно състояние!Характеристики:

· Захранване:DC: 5 V, 800 mA

· Размери:14,5 x 4,5 x 4,5 cм. ;

· дължина на кабела: 90 cм.

· Тегло: 70 гр.

· Цвят: черен, зелен и син

A153, USB, за, клавиатура, Малка, Прахосмукачка