За връзка с нас: 0884919237

Лодка за захранка с вграден GPS и сонар и 2 батерии

Продуктов код:
Jobab
Наличност:
В наличност
Производител:
750.00лв. 0.00лв.
ДОБАВИ ПРОДУКТ С ОТСТЪПКА:

поръчка с един клик

Може да поръчате и на телефон 0884919237

0.00лв. 750.00лв.
Купи

Описание

Комплектът съдържа:

  1.  2 батерии
  2. Дистанционнно управление
  3. Вграден сонар
  4. Лодка за захранка
  5. ЗарядноЛодките за примамка са модернизирани до трето поколение интелигентни продукти за автоматична навигация.


JABO2BG е друг продукт от серията JABO интелигентни лодки за стръв. Този продукт използва GPS позициониране и навигация с електронен компас. Той може да съхранява 16 целеви точки за стръв и може автоматично (ръчно) да зададе началната точка за постигане на началната точка. , Автоматично навигиране до целевата точка, автоматично връщане към началната точка след автоматично удряне на гнездото (куката) и има функции за намиране на риба, измерване на дълбочината на водата, дънна светлина за примамка на риба и измерване на температурата на водата. други функции.

Основните функции на лодката за захранка JABO2CG:

1.JABO2BG разполага с прецизно позициониране и прецизна навигация. Позициониране, радиусът на навигационната грешка е по-малък от 2 метра. Може да насочва автоматична навигация с фиксирано разстояние и може да зададе предварително разстоянието за навигация от 20 метра до 300 метра (интервал на регулиране от 20 метра).

2.JABO2BG може да съхранява 16 точки за примамка. След като точките на примамката са определени за първи път, те могат да бъдат поставени отново на същата водна повърхност, в различни позиции за риболов, в радиус от 1000 метра (куки) и могат да постигнат точно позициониране. Голяма риба, повече шансове за риболов, спестяване на ресурси за стръв, увеличаване на удоволствието от риболова. Особено при нощен риболов, обикновените лодки за стръв не могат да постигнат точно подаване на стръв (освобождаване на куката). JABO2BG може да се използва за точно и точно насочване на стръв (освобождаване на куката) дори в тъмна нощ без лунна светлина.

3.JABO2BG работна честота 2.4g, В едно и също място за риболов могат да се използват няколко лодки за стръв едновременно, без да си пречат една на друга.

4. Когато се използва JABO2BG, началната точка може да бъде зададена ръчно (автоматично). След като началната точка е успешно зададена, лодката със стръв може да се върне безопасно след всяко заминаване.

5. Уникалният дизайн на лодката за захранка JABO2BG автоматично повдига кошчето за захранка. Предимството му е, че точката на хранене може да се види визуално, а контейнерът за стръв автоматично се нулира и се движи по-плавно. Тези характеристики са по-очевидни след реализирането на автоматична навигация.

6. Дизайнът на вграденото витло преодолява дефекта, че външното витло лесно се заплита от чужди предмети. Подходящ е за използване в случаи с водни растения и плаващи предмети на водната повърхност, а също така удължава експлоатационния живот на перката.

7.JABO2BG има функции за откриване на риба, измерване на дълбочината на водата, примамване на риба с капана за риба под лодката и измерване на температурата на водата.