За връзка с нас: 0884919237

Кутия за съхранение на четка за зъби

Продуктов код:
E199-BF-1848
Наличност:
В наличност
Производител:
E Trade Systems LTD
12.31лв.
ДОБАВИ ПРОДУКТ С ОТСТЪПКА:

поръчка с един клик

Може да поръчате и на телефон 0884919237

12.31лв.
Купи

Описание

Кутия за съхранение на четка за зъби

Чудите се кой е най-добрият и хигиеничен начин за съхраняване на вашата четка за зъби?

Всички знаем, че поддържането на добра устна хигиена е в основата на доброто дентално здраве и красивата усмивка. Изборът на правилна четка е може би най- важният момент за поддържане на устната хигиена, но също толкова важен момент е нейното правилно съхранение. Макар тя да е само начин за почистване на зъбите, ако не бъде съхранявана правилно, може да се превърне в източник на бактерии.
Причината за това замърсяване е оставянето на главата за миене на открито- миете си зъбите и оставяте четката, без да сложите капаче с което да я защитите.

Ето защо ние ви предлагаме чудесен и хигиеничен начин за съхраняване на вашата четка за зъби. Представяме на вашето внимание- кутия за съхранение на четка за зъби от ново поколение. Благодарение на този уникален продукт, вие ще осигурите на четката си за зъби отлично хигиенично съхранение.

Кутията е подходяща за съхранение на четка и паста за зъби, осен това горната част, от която е съставена ви позволява да я използвате в ежедневието си, като чаша за вода при миене на зъби. Компактната ѝ форма, ви позволява лесна преносимос. Лека и здрава.

Идеално и удобно средство за съхранение на вашите четка, и паста за зъби в дома, при пътувания или ваканции. Навсякъде и по всяко време, тази удобна и компактна кутия за съхранение на четка за зъби ще гарантира на четката ви за зъби отлична хигиена.

Характеристики на продукта:

· изработена от висококачествен материал

· размери: 20.5/6.5 см.

· цвят: бял; син

Предимства на продукта:

· предотвратява появата на бактерии по четката за зъби

· подходяща за пътуване и ваканции

· идеално средство за съхранение на четка и паста за зъби

E199, за, зъби, кутия, на, съхранение, четка