За връзка с нас: 0884919237

Кухненска огнеупорна силиконова ръкавица

Продуктов код:
D6
Наличност:
В наличност
Производител:
E Trade Systems LTD
18.47лв. 35.70лв.
ДОБАВИ ПРОДУКТ С ОТСТЪПКА:

поръчка с един клик

Може да поръчате и на телефон 0884919237

35.70лв. 18.47лв.
Купи

Описание

Кухненска огнеупорнасиликонова ръкавица

Включва 1 бр. огнеупорна ръкавица!
Често не се замисляме колко ни трябва огнеупорна ръкавица, но когато се наложи да извадим нещо от фурната, разбираме колко е важна тя. Поради тази причина ви представяме тази невероятна силиконова ръкавица, която е огнеупорна и със сигурност ще ви помогне много в домакинството.

С тази ръкавица ще можете лесно да изваждане неща от фурната, да приготвяте барбекю или да почиствате месото, без да се налага да го чакате да изстине, което ще ви спести и доста време. Също така, можете лесно да изваждате мазни неща, да обръщате нещо, докато пържите.

Сигурно вече си задавате въпроса и как се почиства тази ръкавица? Отговорът е много лесен – просто я измийте под течаща вода ли пък я сложете директно в миялната машина. Силиконът няма да се разпадне или повреди от препаратите, които са използват от машините. Ръкавицата може да бъде чудесен начин да зарадвате своите близки или приятели. С нейна помощ можете да приготвите вкусни ястия, които да останат във вида, който сте планували, без да се притеснявате, че можете да го развалите при изваждането. Тя може пък и да е подарък за някой, който обича да готви и да експериментира в кухнята.

Характеристики

• Огнеупорна ръкавица

• В комплекта има само 1 ръкавица

• Цвят – Червен

• Материал – Силикон

• Лесно почистване

• Лесно изваждане и приготвяне на топла храна

D6, кухненска, огнеупорна, Ръкавица, Силиконова