За връзка с нас: 0884919237

Градински стол от полипропилен с подлакътници

Продуктов код:
1714708879
Наличност:
В наличност
Производител:
34.90лв. 0.00лв.
ДОБАВИ ПРОДУКТ С ОТСТЪПКА:

поръчка с един клик

Може да поръчате и на телефон 0884919237

0.00лв. 34.90лв.
Купи

Описание


Този градински стол е създаден със специално внимание към всеки детайл, осигуряващ комфорта и устойчивостта му. Изработен от рециклируем полипропилен, столът предлага не само елегантен външен вид, но и изключителна издръжливост. Анти-UV лъчението гарантира, че цветовете му ще останат наситени дълго време, дори при постоянно излагане на слънце. Антистатичното третиране му осигурява лесна поддръжка и по-малко замърсяване.

Столът е лек и удобен за пренасяне, като в същото време е стабилен и издръжлив, правейки го подходящ както за домашна, така и за хотелска употреба. Подлакътниците допълват комфорта, предоставяйки ви възможността да се насладите на максимален уют. 

Градинският стол ще се впише перфектно в различни декоративни стилове на тераси и градини. Можете да го нареждате един върху друг, което улеснява съхранението му и ви осигурява по-голямо пространство.

За да запазите неговата естествена красота през зимата, препоръчваме да го покриете с покривало за градинска мебел или да го съхранявате в склад.

Градински стол от полипропилен с подлакътници