За връзка с нас: 0884919237

Гигантска декоративна роза

Продуктов код:
D66-BF-125
Наличност:
В наличност
Производител:
E Trade Systems LTD
36.34лв.
ДОБАВИ ПРОДУКТ С ОТСТЪПКА:

поръчка с един клик

Може да поръчате и на телефон 0884919237

36.34лв.
Купи

Описание

                                                                                                        Гигантска декоративна роза
Наближава Свети Валентин, денят на вашата годишнина или просто желаете да покажете на човека, който обичате че за вас е целият свят. Милиони мъже по цял свят се лутат в чудене какво да подарят на своята половинка – да бъде красиво, подходящо, да го хареса и чрез него да покажете своята любов. Но какво да бъде то? Мъже и момчета, ако обичате и цените жената до себе си – подарете и гигантска декоративна роза!
Всеизвестен факт е, че всички жени и момичета харесват цветята. Но дали да подарите нетраен класически букет цветя, като всеки друг когато вече може да и подарите цвете, което не увяхва. Точно като вашата любов!
Представяме ви тази гигантска декоративна роза, която би се харесала на всяка една жена. Изработена е от специална хартия, която няма да се разпадне и е изключително подходящ подарък за всякакъв повод – Деня на влюбените, годишнина, рожден ден, парти или просто начин да покажете на момичето до себе си колко го обичате и цените.
Характеристики:
·         Гигантска декоративна роза с размери:
o   Височина - 65 см;
o   Широчина - 34 см;
o   Размер на цвета - 15 см;
·         Материал – специална изработена хартия;
·         Цвят – червен, тъмно червен, розов, сладко розово;
·         Опакована с воал и стилна панделка;

Гигантска декоративна роза, идеи за подарък за жена, коледни подаръци за жени, оригинален подарък за жена, подарък за жена, подарък за жена на 30, подарък за момиче, подарък за рожден ден на жена, подаръци за свети валентин, свети валентин подаръци