За връзка с нас: 0884919237

Джакузи за до 6 човека BestWay SPA GONFLABLE LAY-Z-SPA RIO spaa

Продуктов код:
60095
Наличност:
В наличност
Производител:
799.00лв. 1,899.00лв.
ДОБАВИ ПРОДУКТ С ОТСТЪПКА:
Купи на изплащане чрез TBI bank

поръчка с един клик

Може да поръчате и на телефон 0884919237

1,899.00лв. 799.00лв.
Купи

Описание

Описание на продукта

Лесен за настройка на закрито или на открито за минути, Lay-Z-Spa® Rio AirJet™ е перфектният избор за достъпна, преносима хидромасажна вана, която ще изглежда страхотно на всяка градинска тераса, поляна или вътрешен двор. Този модел осигурява върховно масажно изживяване за до 6 души, благодарение на своите 140 заобикалящи навсякъде Airjets™ и неговата нагревателна система, достигаща до 40ºC (104ºF), като същевременно е лесен за настройка: просто прикрепете помпата и гледайте как надува.

Стените на Rio AirJet™ са изработени от издръжлив, устойчив на пробиване DuraPlus™, 3-слоен материал, който е с 33% по-устойчив на разкъсване и 56% по-устойчив на разтягане от стандартния PVC. Този тип вътрешна конструкция предотвратява разширяване с течение на времето, позволявайки на СПА джакузито да запази същата форма, без значение колко пъти е надувано и изпускано. Системата AirJet разполага със 140 струи, които изпускат топъл въздух от дъното на СПА центъра, за да създадат успокояваща, кипяща среда в горещата вана, която ще ви помогне да се отпуснете. Нагревателят ви позволява да регулирате температурата на водата според вашия комфорт и дори можете да го програмирате до 40 дни предварително, благодарение на таймера за пестене на енергия. Системата разполага и с функция за автоматично нагряване Freeze Shield™, която ще поддържа вътрешните температури между 6º и 10ºC (42º и 50ºF), за да предотврати замръзване на вътрешните компоненти, така че можете да използвате вашата гореща вана през цялата година!

Този СПА център се предлага с мултифункционална помпа, която надува СПА центъра, загрява го, извършва филтриране и контролира системата за масаж. Помпата може лесно да бъде достигната от спа центъра и разполага с поставки за чаши за напитки и закуски. Включен е и дозатор ChemConnect™, който поддържа водата чиста, като разпръсква правилното количество хлор във ваната, и подсилен капак, който блокира топлината, докато спа центърът не се използва, както и предпазва от събиране на прах и отломки водата.

Спецификация:

Размери : 196 см х 66 см
Обем: 806 Л
Максимална температура : 40 Градуса
Капацитет : 6 човека

Комплектът включва:

- 1 технически блок с помпа

- 1 надуваемо предпазно одеяло

- 1 дифузер ChemConnect

- 1 филтриращ патрон тип VI

- 1 Ремонтен комплект

Джакузи BestWay SPA GONFLABLE LAY-Z-SPA RIO