За връзка с нас: 0884919237

ЧЕТКА ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА БАНЯ SPIN SCRUBBER + УРЕД ЗА ПОНИЧКИ

Продуктов код:
STA0012
Наличност:
В наличност
Производител:
Stav
44.90лв. 143.70лв.
ДОБАВИ ПРОДУКТ С ОТСТЪПКА:

поръчка с един клик

Може да поръчате и на телефон 0884919237

143.70лв. 44.90лв.
Купи

Описание

Електрическа четка за почистване на баня
 
има вградена батерия която се зарежда със зарядно 

Електрическа четка за почистване на баня Уморихте ли се да търкате усилено, за да изчистите банята си?

 

 

Недейте повече да полагате неистови усилия, за да правите това. Ние Ви предлагаме електрическата четка за почистване на баня, която бързо и с лекота ще свърши всичко вместо Вас.

 

 

Банята Ви ще свети от чистота, а Вие няма да сте уморени. Звучи добре, нали?

 

 

Електрическата четка за почистване на баня е с 3 накрайника с различна големина и форма, за по-добро и ефективно почистване на различните места от Вашата баня.

 

Електрическата четка за почистване на баня има и накрайник за удължаване за по - недостъпните и високи места. Четката се зарежда с адаптер, който се включва в електрическата мрежа. Главите и се въртят на 360 градуса.

Първото зареждане на четка трябва да бъде  20ч. всяко следващо по 8ч. за оптимална  ефективност и живот на батерията. 
С едно зареждане работи до 1ч. 
По 300 завъртания в минута

+ ПОДАРЪК

 

Домашен Уред за понички Donut Maker

 

  Обичате ли донъти или понички? 

Предполагаме, че е така теса много вкусни,съблазнително миришещи и изкушаващи. Сега вече можете даси ги правите, когато пожелаете с Уред за понички Donut Maker, която Ви представяме тук!

 Пригответе нужнатасмес,според нея илиспоред някоя друга, която Ви допада, намазнете леко машинката отвътре, за дасе плъзга лесно тестото и пъхнете част от тестото в нея.след това поставете пръститеси на определените места, натиснетес палеца бутона и пуснете в тиганас нагорещено олио получената поничка, повторете процедурата, докато запълните тигана. Дебелината на поничките може дасе регулирасъс завъртане и отвъртане на вентила на дъното на уреда за понички.

 Рецепта 1 Необходими Продукти:

 2 бр. яйца 370 г кисело мляко 370 мл прясно мляко 20 г мая 1 ч. л.сода бикарбонат щипкасол 2-3с. л. захар 2-3 ванилии 600 г брашно олио за пържене

Начин на приготвяне: От посоченитеПродукти правим тесто (подобно на кексово).содата разбиваме в киселото мляко, постепенно добавяме всички останалиПродукти. Тестото поставяме в шприц за понички. Пържим в малъксъдс повече мазнина за много кратко. Готовите понички поръсваме по желаниес пудра захар илисироп.

Приятен апетит! Рецепта 2 Продукти:

500 г брашно 500 мл вода 1/2 кубче прясна мая (20 гр.) 1с. л. захар (мед) щипкасол

 Начин на приготвяне: Водатасестопля. Захарта/меда,солта и маятасе разбъркват вътре. По малко ис бърканесе прибавя и брашното, докато поеме цялото количество. Тестотоставас рядка консистенция - като много гъста каша. Оставясе да втаса около 30-40 мин. Втасалото тестосе поставя в шприц за понички. Шприцовате поничките в дълбоксъдсъссгорещено олио. Пържатсе в маслена баня много бързо, обръщайкисе от дветестрани. Изваждатсе на решетка, която е поставена върху тава покритас кухненска хартия, за да могат дасе отцедят. Поръсватсес пудра захар, мед,сироп или топинг на вкус.
Приятен апетит!

 Характеристики: ·

 Материал: пластмаса · Размери: 15Х9см.

 

баня, поничка, понички, почистване, четка