За връзка с нас: 0884919237

216 Магнитни Топчета

Продуктов код:
A93-BF-1332
Наличност:
В наличност
Производител:
E Trade Systems LTD
33.86лв.
ДОБАВИ ПРОДУКТ С ОТСТЪПКА:

поръчка с един клик

Може да поръчате и на телефон 0884919237

33.86лв.
Купи

Описание

216 Магнитни Топчета

Всяко едно се състои от 216 магнитни сфери като всяко от тях е с размер 5мм, които имат силно притегляне помежду си. С магнитни топчета можете да правите различни, интересни и красиви форми и триизмерни фигурки,
например:

някаква плетеница,

гривна,

гердан,

вазичка,

звезда,

поставка за химикал,

топче и много др.

Доказано е, че то допринася за развиване и стимулиране на изобретателността, логическото мислене и творчеството при децата и възрастните, защото а влияе изключително положително и върху двете полукълба на мозъка - дясното, което с другото е отговорно именно за творчеството и визуалната памет, а лявото за логиката, математическите и езикови способности.


Чрез магнитни топчета ще се освободите и от натрупания стрес,
това потвърждават учените и хората, които са го използвали. Освен това тези магнити са и полезни за здравето. Всички сме чували, че магнитните гривни свалят кръвното налягане и успокояват,с няма да Ви е нужна такава, защото сами ще можете да си я направите като ще действа по абсолютно същия начин. Магнитната сила на сферите гарантира, че те ще останат неразделни и няма да я загубите, а когато пожелаете можете да я превърнете в сложна фигура и да шашнете вашите приятели.

Благодарение на малките си размери и удобната и изискана кутия,с която се съхранява, можете да вземете навсякъде.

Купете сега магнитни топчета от нашия онлайн магазин и оставете всичко на вашето въображение,създайте неподозирани и чудни шедьоври на изкуството във ваш стил!


216, A93, Neocube, Магнитни, Топчета