За връзка с нас: 0884919237

1+1 ПОДАРЪК МАГИЧЕСКА ПЯНА ЗА ПОЧИСТВАНЕ FOAM CLEANER

Продуктов код:
Foam Cleaner
Наличност:
В наличност
Производител:
5.99лв. 0.00лв.
ДОБАВИ ПРОДУКТ С ОТСТЪПКА:

поръчка с един клик

Може да поръчате и на телефон 0884919237

0.00лв. 5.99лв.
Купи

Описание

FOAM CLEANER  е универсален почистващ препарат, който създава проникваща пяна, която се справя с дълбоко наслоената мръсотията. Той ефективно премахва мазнини, полепнала мръсотия, прах, пръстови отпечатъци и всякакви нежелани петна от всички повърхности, като оставя немазно, матово покритие, което предотвратява избеляването, обезцветяването и напукването.

Обем: 150мл

FOAM CLEANER е универсален почистващ препарат, който създава проникваща пяна, която се справя с дълбоко наслоената мръсотията. Той ефективно премахва мазнини, полепнала мръсотия, прах, пръстови отпечатъци и всякакви нежелани петна от всички повърхности, като оставя немазно, матово покритие, което предотвратява избеляването, обезцветяването и напукването.


FOAM CLEANER има силата да накара вътрешността на автомобила, домакинските уреди и ръждивите повърхности да изглеждат като нови.


Многофункционален:

FOAM CLEANER е практично средство за почистване на мазни замърсявания. Подходящ е за широк спектър от повърхности в дома и автомобила Ви. Работи отлично върху тъкан, обработена кожа, стъкло, гума, метали, гел покритие и др.

FOAM CLEANER  кара вътрешността на автомобила и къщата Ви да изглеждат като нови. Лесно отстранява дори дълбоко проникналата мръсотия. Едно забърсване с вълшебна пяна на всеки няколко месеца запазва нещата Ви блестящи и като нови.

Защитно покритие срещу UV лъчи:

Той се бори с избледняването, стареенето, напукването и осигурява UV защита. Универсалните препарати за почистване на вътрешността на автомобила са идеални за седалките и за таблото на автомобила, конзолите, кожените детайли и др.


Аромат:

Уникалният FOAM CLEANER осигурява и свеж аромат на лимон, като същевременно отстранява 100% от мръсотията от повърхностите.


Лесен за употреба:

Просто напръскайте почистващия препарат директно върху желаното място. Използвайте кърпа или гъба, за да избършете, докато петното изчезне. Не е необходимо изплакване. След почистването просто избършете пяната с кърпа.НАЧИН НА УПОТРЕБА:

1. Напръскайте директно върху желаното място.

2. Използвайте кърпа или гъба, за да избършете, докато петното изчезне.

3. Не е необходимо изплакване. След почистването просто избършете пяната с кърпа